joi, 28 iulie 2011

Rabdare

            De multe ori ne gandim la situatiile prin care am trecut sau trecem. In timp ce facem acest lucru ne vin in minte fel de fel de intrebari. Nu dupa mult timp ne dam seama ca nu gasim raspunsuri, ca nu gasim iesire dintr-o situatie. Ne stresam si ne gandim mai mult si mai mult la o rezolvare. Dar doar faptul ca ne gandim la ea, nu ne-o aduce. Ca sa gasesti rezolvare la o situatie nu trebuie sa o gandesti, trebuie sa o pui in practica. O problema nu se rezolva doar gandindu-te la ea, ci rezolvand-o. 
            Cel mai important factor din aceasta problema este TIMPUL. Timpul difera de la un lucru la altul. E important ca unei situatii sau unei probleme sa ii dedici un anumit timp. Atunci poti fi sigur ca raspunsul va veni fara intarziere. Doar faptul ca stai ... te gandesti ... nu face ca raspunsul sa vina. Trebuie sa astepti timpul potrivit pentru acel raspuns. Toate isi au timpul lor. 
             Atata timp cat stii sa apreciezi ceea ce ai in momentul de fata, cat nu te vei framanta cu gandul la minutul urmator si vei trai clipa, atunci toate intrebarile tale isi vor gasi raspuns in cel mai favorabil timp posibil! Priveste in adancul tau, gaseste puterea de a astepta, si se va intampla! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu