marți, 22 martie 2011

Culori datatoare de viata

Culorile...sunt ca un haos in univers. Ele fac parte din viata noastra de zi cu zi, ne inconjoara mereu, sunt omniprezente. De multe ori ele simbolizeaza starea noastra. Cu totii avem culori preferate, dar nu cred ca sunt multi cei care s'au interesat ce inseamna.
Culoarea este asemenea credintei. Cum ar fi lumea fara culori? Pustie. Dar fara credinta? Un haos. Culorile dau esenta vietii de zi cu zi, asa cum credinta da esenta vietii, ne intareste si ne da speranta. Albul este o culoare plapanda, pura, sincera, de aceea tot ce este divin este simbolizat prin alb. Dumnezeu este un ALB, un alb pur, sincer, cu o iubire neconditionata. Albastrul este asemenea cerului, ne stimuleaza dimineata sa ne trezim, ne da speranta si credinta, este asemenea lui Isus. Rosul este dragoste eterna, putere, asemenea Duhului Sfant.
Vedeti cata importanta are credinta in viata noastra? Fara credinta nu rezistam mult timp, pentru ca credinta ne intareste, ne da putere. Culorile...ei bine, fara ele, lumea ar fi seaca si fara gust! Asemenea unei vieti traite fara Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu