miercuri, 23 martie 2011

Frumusetea inteligentei

  Inteligenta este foarte importanta. Ca sa reusesti in viata trebuie sa fi inteligent. Frumusetea, pe langa ca e trecatoare, nu te ajuta sa fi stabil intr-un domeniu de munca. Toti ne-am nascut cu o frumusete fizica, important e daca stim sa o aratam pe cea buna, sau nu. Toti avem calitati si defecte. 
  Defectele noastre de multe ori se transforma in cele mai pretuite calitati. Pentru ca nu intotdeauna ceea ce noi catalogam a fi defect, este la fel si in ochii celorlalti.
  Noi, oamenii, avem foarte multe masti. Starile noastre, atat de diferite si de schimbatoare, sunt masti ale timpului si ale situatiilor in care suntem pusi. Trebuie sa fim constienti ca avem o frumusete interioara de nedescris, mult mai de pret decat cea de la exterior. Ce este cu adevarat important? Sa stim sa o lasam sa iasa la suprafata! Sa nu o tinem doar pentru noi, pentru ca frumusetea interioara este cea mai de pret! Dupa parerea mea, inteligenta este mult mai importanta decat frumusetea. De ce? Pentru ca poti sa fi frumos, dar sa nu ai nimic in cap. Cum te vei descurca atunci in niste situatii critice? Vei ceda, si astfel ti se va duce si frumusetea. 
  Dar merita ca fiecare din voi sa stiti ca sub toate mastile, se ascunde un diamant. Un diamant care asteapta sa fie etalat si aratat lumii intregi. Diamantul este o piatra foarte pretioasa, cu un pret foarte ridicat. Sigur fiecare din noi si-ar dori sa poata avea un diamant. Trebuie sa ne consideram norocosi ca suntem pastratorii de drept al acestor diamante din noi. Frumusetea unui diamant strabate intunericul. 
  Atunci cand noi decidem sa indepartam toate mastile, va iesi la iveala acel diamant! Si sub toate acele masti pe care le-am dat jos, vom da la iveala fiinta PERFECTA care a fost creata de Dumnezeu. O fiinta care nu are defecte! Cu o frumusete care vine din INTERIOR! O frumueste care cu adevarat conteaza!
  Pretuiti frumusetea, dar nu neglijati inteligenta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu