luni, 21 martie 2011

Viata...asa cum este ea

De mic copil si pana azi...incerci sa iti gasesti rostul. Iti dai seama pe zi ce trece ca nu e totul asa cum iti planifici tu... Incepi sa experimentezi dezamagiri, dar si clipe frumoase. Iti dai seama ca mai trebuie sa mai fie si ploaie din cand in cand, pentru ca pamantul sa fie roditor.
De multe ori simti ca si cand ai face totul in zadar. Ce-ar fi sa nu mai privim viata cu atata nesiguranta? Ce ar fi daca ne-am gasi un scop? "Fiindca oricine va voi sa-si scape viata, o va pierde; dar oricine isi va pierde viata pentru Mine, o va mantui." (Luca 9:23-24)
Da, asta inseamna sa ai un scop in viata. Sa faci lucrurile dupa voia Lui, sa incerci ca prin actiunile tale sa fi placut inaintea Lui, si astfel viata ta va fi o viata plina de belsug si binecuvantari. Bineinteles ca vei intalni obstacole, nimeni nu a zis ca viata e un drum lin, fara gropi. Ba din contra. Adevarata viata e cu El, si nu te astepta sa fie ceva usor. Greutatile pandesc, dar ele au un rol bine definit. Ele iti intaresc credinta si te fac mai puternic de fiecare data.
Viata este o calatorie la sfarsitul careia iti primesti rasplata. Nu lasa un lucru neterminat, caci rasplata acelui lucru se va lasa asteptata. Implinind voia Lui, binecuvantarile nu vor intarzia sa apara, si vei avea succes pe orice plan. Dar dedicarea este cel mai important lucru! Trebuie sa pui dragoste si pasiune in tot ceea ce faci, si sa ii dedici Lui fiecare lucru!
Exact asa e VIATA adevarata, o viata care MERITA TRAITA! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu